1. Overzicht
  2. Persoonlijke gegevens (25%)
  3. Aankoopgegevens (50%)
  4. Bedankt

Gefeliciteerd met uw aankoop!

Heeft u tussen 19 oktober en 20 december 2020 één van de geselecteerde wasmachines of drogers (zie voorwaarden) gekocht? Dan komt u in aanmerking voor deze actie. Doorloop hiervoor de stappen hieronder en meld u voor 31 december 2020 aan.

Wegens succes kan het zijn dat u een Miele apparaat in 2021 geleverd wordt. Dan mag u uiteraard het SNURK beddengoed nog steeds verzilveren*.


Stap 1: klik hieronder op 'Meld u nu aan' en vul het formulier in. Voeg tevens een scan of duidelijke foto van uw aankoopbewijs toe en een foto van het typeplaatje met  serienummer van uw apparaat.


Stap 2: U ontvangt een bevestigingsemail van uw registratie.


Stap 3: Als uw registratie voldoet aan de actievoorwaarden, ontvangt u een tweede e-mail. Vanaf dat moment ontvangt u binnen 2 weken de e-mail met een unieke code waarmee u online het SNURK beddengoed kunt bestellen.* Bij de bestelling van uw apparaat bij uw dealer heeft u een orderbon ontvangen. Wij vragen u vriendelijk om na aflevering van uw apparaten deze orderbon samen de factuur te uploaden als bewijs van aankoop binnen de actieperiode.